Selecteer een pagina

David Pawson

David Pawson, een spreker cum auteur met compromisloze trouw aan de Heilige Schrift, brengt helderheid en een urgente boodschap om christenen aan te sporen de verborgen schatten te ontdekken in Gods Woord.

Op zijn website is veel te vinden over zijn bediening. Hij is auteur van meer dan 40 boeken en boekjes! Daarnaast stelt ook David stelt veel van zijn onderwijs gratis ter beschikking. 

Meer over David Pawson

Geboren in Engeland in 1930, begon David zijn carrière met een graad in de landbouw van de Universiteit van Durham. Toen God tussenbeide kwam en hem riep om een ​​dienaar van God te worden, voltooide hij een MA in Theologie aan de Universiteit van Cambridge en diende 3 jaar lang als kapelaan in de Royal Air Force. Hij groeide door naar voorganger van verschillende kerken, waaronder de Millmead Center in Guildford, welke een model werd voor veel Britse kerkleiders. In 1979 leidde de Heer hem tot een internationale bediening. Zijn huidige rondreizende bediening bestaat hoofdzakelijk uit het toerusten van kerkleiders.

In de loop der jaren heeft hij een groot aantal boeken, boekjes, en “leesplannen” geschreven. Zijn uitgebreid en zeer toegankelijk overzicht van de boeken van de Bijbel zijn gepubliceerd en opgenomen in ‘Unlocking the Bible’. Miljoenen exemplaren van zijn onderwijs worden gelezen in meer dan 120 landen,

David en zijn vrouw Enid verblijven momenteel in het graafschap Hampshire in het Verenigd Koninkrijk.

Onderwijs