Selecteer een pagina

Zac Poonen

Zac Poonen was voorheen een Indiase marineofficier die de Heer al meer dan 50 jaar als bijbelleraar in India dient. Zijn lessen zijn zeer praktisch en met liefde voor de Heer.

Op zijn website is veel informatie te vinden in diverse vormen. Het is heel mooi om te zien dat zij zoveel hiervan zonder kosten digitaal beschikbaar stelt. Zie bijvoorbeeld de onderstaande knoppen.

Meer over Zac Poonen

Zac Poonen is betrokken bij de Christian Fellowship Church (CFC), dat begon met een paar families die elkaar in augustus 1975 voor het eerst ontmoetten in Bangalore, India. Ze besloten om eerst discipelen van de Heer Jezus Christus te worden, en daarna discipelen te maken, in gehoorzaamheid aan de opdracht van de Heer in Mattheüs 28:18-20.

Hij is verantwoordelijk voor een aantal kerken in India en daarbuiten. Ook heeft hij meer dan 30 boeken en talloze artikelen in het Engels geschreven – die zijn vertaald in vele Indiase en vreemde talen. Zijn berichten zijn beschikbaar op audio-cd’s en video-dvd’s. Vele van zijn boken, en van zijn vrouw en zoons, en de diverse artikelen, lessen en audio Bijbellessen zijn op cfcindia.com in digitale vorm gratis beschikbaar.

Net als de andere oudsten in CFC, ondersteunt Zac Poonen zichzelf en zijn gezin door middel van ‘tentmaken’ en ontvangt hij geen salaris voor zijn diensten. Voor geen van zijn boeken, cd’s of dvd’s die zijn gepubliceerd door Christian Fellowship Centre Bangalore, ontvangt hij royalty’s.

Ga voor de persoonlijke getuigenis van Zac Poonen naar de volgende link:
The Day Of Small Beginnings

Q&A

Onderwijs